fbpx
Avainlippu-tunnus

Avainlippu-tunnus on myönnetty Planproof Oy:lle. Planproof on perustettu vuonna 2017. Yritys tuottaa asiakkailleen lisäarvoa ratkaisemalla arjen haasteita ja tarjoaa laadukasta sähkö- ja automaatioalan palvelua teollisuus-, talotekniikka-, ja infrastruktuurisektorille.

 

Avainlippu-tunnus on myönnetty Planproof Oy:lle. Avainlippu-tunnus on suomalaisen työn ja valmistuksen alkuperämerkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille suomalaisomisteisen yrityksen palveluille.

-Me Planproofilla olemme ylpeitä saadaksemme käyttää Avainlippu-merkkiä. Avainlippu osoittaa, että olemme sitoutuneet työhömme ja onnistuneet luomaan työpaikkoja Suomeen. Avainlippu tunnetaan hyvin Suomessa ja uskon, että merkkiin liitetään myönteisiä mielikuvia luotettavuudesta, vastuullisuudesta sekä turvallisuudesta. Meillä nämä kriteerit täytetään työssämme joka ikinen päivä ja ne linkittyvät vahvasti myös meidän omiin arvoihimme, sanoo Planproofin toimitusjohtaja Jani Nikula.

Palveluiden kohdalla vaatimuksena on, että palvelu on tuotettu Suomessa ja kotimaisuusaste on vähintään 50% omakustannearvosta. Hakijayhteisöllä on myös merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto sekä hakijayhteisön pääkonttori on Suomessa.

Avainlippu-tunnus on myönnetty Planproof Oy:lle

Sertifikaatti

-Kehitämme yritystämme jatkuvasti ja olemme onnistuneet reagoimaan markkinoihin alati muuttuvassa maailmassa. Kilpailu tällä hetkellä työmarkkinoilla on kovaa. Me haluamme tarjota työntekijöillemme luotettavan ja vastuullisen työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä omassa työssään. Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Meillä Planproofilla on erittäin laadukas ja luotettava porukka, joten Avainlippu-tunnus on hieno tunnustus meille kaikille, lisää Nikula.

Suomalainen työ tunnetaan myös maailmalla. Kasvava yritys kuten Planproof Oy hyötyy merkistä markkinoidessaan tuotteita tai palveluita.

-Myös markkinoinnissa on tästä tunnustuksesta varmasti hyötyä. Uskon myös, että kun lähdetään kohdentamaan myyntiä kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille, on Avainlippu-tunnuksesta varmasti positiivista vaikutusta. Suomalainen osaaminen on arvostettua ympäri maailmaa, mutta varsinkin pohjoismaissa sekä keski-Euroopassa, kommentoi Nikula.

https://planproof.fi/

#valmiinahaasteisiin #suomalainentyo #avainlippu

https://suomalainentyo.fi/

Categories:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *