Jani Nikula ja Mikko Salovaara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planproofin Toimitusjohtaja vaihtui joulukuussa 2021

 

Tehtävässä aiemmin toiminut yrityksen omistaja Mikko Salovaara on nimennyt uudeksi Toimitusjohtajaksi Jani Nikulan.

-Jani on tehnyt monipuolisen uran teollisuuden parissa aloittaen työnsä ihan asentajan tasolta ja edennyt sitten urallaan sekä opiskellut useita eri tutkintoja työnsä ohella. Tämä antaa hyvät eväät hänen nykyiseen tehtäväänsä. Hän on toiminut työsuojeluvaltuutettuna sekä kouluttautunut mm. kansainväliseksi hitsausneuvojaksi, suorittanut tuotantotekniikan erikoisammattitutkinnon ja opiskellut yritysjohtamista, sanoo Salovaara.

Mikko Salovaara on perustanut yrityksen loppuvuodesta 2017

Tällöin yritys toimi nimellä Sähkö-Salovaara Oy ja työllisti vain yrittäjän itsensä. Sähkö-Salovaara on sittemmin muuttanut nimensä Planproof Oy:ksi ja on kasvanut yritykseksi, joka työllistää henkilöitä ympäri Suomea.

-Mikko on tehnyt hyvää työtä ja kasvattanut yrityksen siihen pisteeseen, että kaikkia lankoja on mahdoton enää pitää omissa käsissään. Nyt hän ottaa enemmän vastuuta projektijohdossa liiketoimintajohtajana ja minun tehtäväkseni siirtyy yrityksen kehittäminen ja hallinnollisista tehtävistä vastaaminen, Nikula kommentoi.

Planproof Oy:n liikevaihto on kasvanut hieman yli neljässä vuodessa noin 800 000 euroon

-Olen tyytyväinen siihen pisteeseen mistä lähdetään yritystä viemään eteenpäin. Planproofin viime vuosien kasvu on ollut vakuuttavaa ja tästä on hyvät lähtökohdat kasvaa markkinoilla niin Suomessa kuin viedä yritys kansainväliselle tasollekin. Olemme onnistuneet luomaan uusia työpaikkoja Suomeen ja meillä on myös rekrytointi päällä jatkuvasti. Jatkossa tulemme panostamaan vahvasti markkinointiin, joka on yrittäjän kiireiden takia jäänyt vähäiselle, kertoo Nikula.

-On kunnia olla johtamassa Planproofia, jolla on menestyksekäs historia suunnittelualalla. Yritykselle tärkeitä ovat arvot, joihin itsekin nojaan, joten suuntaviivat ovat meille samoja. Odotan, että pääsen kehittämään Planproofia kohti parempaa tulevaisuutta yhdessä johdon ja tyytyväisten asiakkaidemme kanssa, lisää Nikula.

Luotettava kumppani, AAA-Luottoluokitus

-Planproof on erittäin korkeaa laatua tuottava suunnittelu- ja konsultointitoimisto, jota on mahtava päästä kehittämään. Bisnode Finland on myöntänyt jälleen Planproofille AAA-luottoluokituksen. Uskon, että oma kokemukseni auttaa vahvistamaan Planproofin kasvua ja kehittymistä. Visionamme on olla markkinoidemme laadukkain toimija sekä tuottaa Suomeen useita kymmeniä työpaikkoja lisää. Mikko on jatkossa yhä enemmän mukana projektien valvonnassa varmistamassa, että laatu on Planproofin korkeiden vaatimusten mukaista, lisää Nikula.

Janin Linkedin-profiili

Etusivu

Categories:

No responses yet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.